(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
HRABĚNČINY ŘEZY
Potřebné ingredience
45 dkg výběr. mouky
25 dkg hery
15 dkg krystak cukru
4 žloutky
1/2 práš. do pečiva, na náplň 8 větš. jablek, 1 vanilku, 15 dkg cukru, sníh
Postup přípravy
Smícháme mouku a ost. přísady do těsta, hera musí být měkká. Potom si 1/3 těsta dáme v mikr. sáčku do mrazáku.
Na plech dáme zbylé 2/3 těsta, těsto namačkáme nejlépe lžící stejnoměrně na plech na placku zhruba půl cm, možná více silnou, navrch poklademe str. jablka, bez slupek, poté lžící klademe sníh. Vyndáme ztuhlé těsto z mrazáku které na vršek buchty nastrouháme. Pak dáme péci. DOBROU CHUŤ.
Na plech dáme zbylé 2/3 těsta, těsto namačkáme nejlépe lžící stejnoměrně na plech na placku zhruba půl cm, možná více silnou, navrch poklademe str. jablka, bez slupek, poté lžící klademe sníh. Vyndáme ztuhlé těsto z mrazáku které na vršek buchty nastrouháme. Pak dáme péci. DOBROU CHUŤ.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

lumka
(upraveno)
14. 3. 2009, 19:24
Taky peču už soustu let a mám to trošku vychytané.Dám jen 2-3 vejce podle velikosti a přidám mléko,udělá to to samé těsto a těch bílků do jablek nemusí být moc.Jsou výborné

nahlásit

ABC obchůdek
(upraveno)
4. 6. 2009, 21:34
@lumka
Děkuji za Vaše rady
, vyzkoušela jsem a je to dobrý, s pozdravem
Jana.


nahlásit